Syndig chokoladekage

Bund:
1 dl raw kakaopulver
2 dl nødder
1½ spsk kokosolie
1 knivspids salt
Fyld:
2 dl raw kakaopulver
600 g tørrede dadler
3 spsk kokosolie med top
2 tsk vanilje
evt. friske hindbær

Mal nødderne til mel med en kaffekværn eller i en minihakker. Rør kakaopulver, kokosolie og salt sammen med nøddemelet indtil du har en fast masse. Du kan også gøre alt dette i en foodprocessor.
Fordel massen i et så tyndt lag som muligt i en springform dækket af bagepapir eller husholdningsfolie. Blend
kakaopulver, dadler, kokosolie, vanilje og salt indtil konsistensen er ensartet og lækker cremet.
Hæld fyldet i tærteformen og stil den i køleskabet nogle timer. Skal det gå hurtigt kan du stille den i fryseren cirka
1 time.
Servér den på en tallerken sammen med de friske hindbær.
Smager også himmelsk serveret med passionsfrugt.