Bounty Guf  

1ds kokosmælk

2 store spsk kokosolie

2 spsk sukrin

150g kokosmel

1 knsp salt

150g Mørk orangechokolade fx Vivani

Start med at lægge dåsen med kokosmælk i køleskabet 1 time eller 2, gerne liggende.

Derefter hælder du det tynde kokosvand fra og kommer den tykke del i en lille gryde sammen med kokosolien. Du smelter de to ting sammen ved middel varme og tilsætter sukrin og salt. Når de 4 ting er blandet godt sammen, kommer du kokosmelet i og røre godt.

Kokosmassen kommes i en form fx en rugbrødsform, der har nogenlunde den bredte, som du ønsker, de færdige bounties har.

Stil formen på køl et par timer.

Efterfølgende smelter du halvdelen af chokoladen i et vandbad, mens du skærer kokosmassen i stænger. Du overtrækker dem med chokoladen og lader den tørre helt, enten på køkkenbordet eller i køleskabet, alt efter din rumtemperatur.

Derefter smelter du resten af chokoladen og overtrækker dem igen, når de har sat sig, er de klar til at blive spist :-)

Varier opskriften med forskellige typer chokolade. Foreksempel min-t eller kaffechokolade fra Green&Blacks.